لیست اختراعات مريم شيراني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1397/11/28
خلاصه اختراع:

واژينيت بيماري شايع ناحيه ژنيتال مي‌باشد. شايع‌ترين عوامل واژينيت‌ها، باكتري‌ها و كانديدا آلبيكنس ميباشند. امروزه داروهاي ضدقارچي بسياري در دسترس است اما در بسياري از موارد بيماري به اشكال مزمن يا حاد تبديل شده و عودهاي مكرر ديده مي شود.مصرف طولاني مدت اين داروها منجر به بروز عوارض جانبي مي‌شود. اين اختراع يك تركيب گياهي حاوي گياه بن سرخ مي‌باشد،كه به علت وجود ساپونين و فلاونوئيد و سولفواكسايدها و ترپنها داراي خواص ضد التهابي،ضدقارچي،آنتي‌اكسيداني ميباشدوبر اين معايب غلبه مي‌كند .اين اختراع مربوط به بخش سلامت ودرمان مي‌باشد. اين ژل با وارد كردن عصاره گياهي حل شده درحامل مناسب ودر غلظت 4% تهيه گرديد، و از لحاظ يكنواختي،پخش شوندگي واسيديتي و آلودگي بررسي شد. و مطالعه كارآزمايي باليني كنترل شده كورنشده بر زنان مراجعه كننده به بيمارستان رازي اهواز طراحي و اجرا گرديد. زنان بيمار ژل واژينال را شبي يك اپليكاتور به مدت يك هفته استفاده كردند. پس از ارزيابيهاي آزمايشگاهي ومعاينات باليني اين ژل تاثيرمعني داري بردرمان عفونت وسايرعلائم همراه داشت مصرف ژل با هيچ بيماري و دارويي تداخل ندارد و محرك وسمي نمي باشد. اين اختراع در بيمارستان ها،مراكز بهداشتي-درماني و در منزل براحتي جهت درمان عفونت واژينال مورداستفاده قرار ميگيرد

تاریخ ثبت: 1402/02/13
خلاصه اختراع:

با توجه به نياز كشور براي سنجش دقيق و سريع بلانكيت در نمونه هاي آرد ، نبات و شكر ، ساخت كيت تشخيص بلانكيت در اين فرآيند مورد بررسي قرار گرفت .پس از رقيق سازي نمونه هاي حقيقي و مجاورت آنها با واكنشگرهاي مورد استفاده ، دما و اسيديته ي محيط تنظيم شده و طيف رنگي ايجاد شده جهت آناليز توسط روش هاي آسان به صورت كيفي -نيمه كمي مورد ارزيابي قرار گرفت.

تاریخ ثبت: 1403/08/20
خلاصه اختراع:

استفاده از سديم ديتيونيت (بلانكيت) در صنايع غذايي و نانوايي ها در دوز هاي غير مجاز موجب بروز آسيب در بدن انسان مي شود .روش و ابتكار جديد توسط ما موجب شناسايي سريع و دقيق اين ماده در خمير, آرد, قند و نبات ميشود. در اين روش از آهن سه ظرفيتي و شناساگر (2,4,6-Tripyridyl-S-Triazine)TPTZ براي شناسايي بلانكيت استفاده شده است و در كيت هاي آزمايشگاهي مقادير معين اين مواد مورد استفاده قرار گرفت است. هر چه ميزان بلانكيت بيشتر باشد محلول نيز تيره تر و پر رنگ تر مي شود كه با توجه به استاندارد هاي موجود و از پيش تنظيم شده مي توان به غلظت بلانكيت موجود در نمونه پي برد.

موارد یافت شده: 3